Overslaan en ga direct naar de inhoud

Couscoussalde Rode Biet

Ingrediënten (4 p.)

500 gram gekookte rode biet

1 appel

200 gram volkorencouscous

150 gram feta

1 bosui

30 gram koriander

30 gram peterselie

4 el olijfolie

8 el balsamico azijn

 

Voedingswaarde p.p. in gram

Kcal. 421
Koolhydraat 44
Eiwit 15,3
Vet 18,4
Vezels 9,2
Groente 125

Bereiding

Maak de couscous klaar volgens de aanwijzing op de verpakking. 

Snijd de rode biet in blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm.  

De appels hoeven niet geschild te worden. Snijd de appel ook in blokjes en doe hier wat citroensap bij zodat de appel niet  bruin wordt. 

Hak de bosui, peterselie en de koriander fijn. Verbrokkel de feta. 

Doe de olijfolie, balsamico azijn, rode bietappel en peterselie bij de couscous en meng deze door. Breng op smaak met peper en zout.  

Doe de couscous in een schaal en leg er de verbrokkelde feta, bosui en koriander op.     

 

 

Cookieverklaring

Wij bakken graag Cookies. Onze website maakt ook gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement.

Back to top