Ingrediënten (4 p.)
1 rode ui
500 gram pompoenblokjes
600 gram geschoonde spruitjes
500 gram zoete aardappel
50 gram cranberries
50 gram walnoten
100 gram geitenkaas
2 eetlepels olijfolie
2 takjes rozemarijn
4 takjes tijm
Voedingswaarde p.p. in gram
Kcal. | 446 |
Koolhydraat | 50 |
Eiwit | 11,5 |
Vet | 19,4 |
Vezels | |
Groente | 425 |
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de ui in halve ringen.
Hak de pompoen in stukken van ongeveer 3 bij 3 cm.
Schil de zoete aardappel en hak die in even grote stukken als de pompoen.
Maak de spruitjes schoon en halveer de spruitjes.
Haal de blaadjes van de rozemarijntakjes.
Hussel de groente en kruiden door elkaar met de olijfolie en leg op een -met bakpier beklede- bakplaat.
Verkruimel de geitenkaas erover.
Bak 20 minuten in de oven.
Verdeel daarna de cranberries en noten erover. Verwijder de tijmtakjes.
Cookieverklaring
Wij bakken graag Cookies. Onze website maakt ook gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement.