Overslaan en ga direct naar de inhoud

Tray-bake pompoen en zoete aardappel

Ingrediënten (4 p.)

1 rode ui

500 gram pompoenblokjes

600 gram geschoonde spruitjes

500 gram zoete aardappel

50 gram cranberries

50 gram walnoten

100 gram geitenkaas

2 eetlepels olijfolie

2 takjes rozemarijn

4 takjes tijm

 

Voedingswaarde p.p. in gram

Kcal. 446
Koolhydraat 50
Eiwit 11,5
Vet 19,4
Vezels  
Groente 425

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden.

 

Snijd de ui in halve ringen.

Hak de pompoen in stukken van ongeveer 3 bij 3 cm.

Schil de zoete aardappel en hak die in even grote stukken als de pompoen.

Maak de spruitjes schoon en halveer de spruitjes.

Haal de blaadjes van de rozemarijntakjes.

 

Hussel de groente en kruiden door elkaar met de olijfolie en leg op een -met bakpier beklede- bakplaat.

Verkruimel de geitenkaas erover.

 

Bak 20 minuten in de oven.

Verdeel daarna de cranberries en noten erover. Verwijder de tijmtakjes.

 

Cookieverklaring

Wij bakken graag Cookies. Onze website maakt ook gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement.

Back to top