Overslaan en ga direct naar de inhoud

Noedels met Spinazie & Kip

Ingrediënten (4 p.)

125 gram volkorennoedels

500 gram wortel(noedels)

300 gram kipfilet

300 gram spinazie

250 gram champignons

250 gram tomaten

1 ui

1 teentje knoflook

1 bosui

2 el zonnebloemolie

2 el tahini

3 el sojasaus

2 el wijnazijn

2 el chilisaus

2 el ketjap manis

 

Voedingswaarde p.p. in gram

Kcal. 422
Koolhydraat 40,9
Eiwit 29,8
Vet 12,8
Vezels 11,9
Groente 350

Bereiding

Pel en snipper de ui en knoflook. Bak 5 minuten op zacht vuur in de olie. Snijd de kip in blokjes en voeg deze toe. Laat nog 5 minuten zachtjes bakken. Snijd de champignons in vieren en halveer de tomaatjes. Bak deze ook 5 minuten mee.  

Doe de andere ingrediënten ook in de pan en laat even door verwarmen 

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Draai de wortels door een spiraalsnijder.  Als je dit niet heb kun je wortel ook schaven met een kaasschaaf of dunschiller.

Meng de gekookte noedels met de rauwe wortelnoedels en doe daar ‘de saus’ bovenop.  

Cookieverklaring

Wij bakken graag Cookies. Onze website maakt ook gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement.

Back to top