Overslaan en ga direct naar de inhoud

Mama Mascha 10 jaar!

Nieuw avontuur

10 jaar geleden reed ik voor het eerst met mijn mooie foodtruck de weg op. 🚛 Vol met dromen, wensen, spannende plannen en ook zenuwen. De wereld een beetje mooier maken door mensen te enthousiasmeren over gezond, lekker en eenvoudig eten. Dat was (en is) wat ik wilde.
Ik had ontslag genomen bij ABN AMRO omdat ik graag een nieuw avontuur wilde. En avontuur heb ik gekregen!
Van een vaste baan in een super georganiseerde omgeving naar zelfstandig ondernemerschap waarin alles op jezelf neerkomt. Van de vakkennis, tot de marketing, tot de afwas.
Wat heb ik genoten in die 10 jaar. Het leven als ondernemer gaat met wat meer ups and downs, dan ik gewend was, maar dat is natuurlijk onderdeel van het avontuur. Ik ben wel eens in huilen uitgebarsten achter de foodtruck omdat ik het niet meer zag zitten en net Omrop Fryslan voor mijn neus stond. Maar gelukkig heb ik meer dagen waarbij ik met een big smile thuis kom. 😁 Ik heb geen dag spijt gehad, ook niet in de moeilijke Corona jaren.

Een kookboek, app en prachtige kookstudio

Inmiddels een tof kookboek, eigen app en een prachtige kookstudio verder.
Mama Mascha is een familiebedrijf geworden met een man die regelmatig meehelpt en twee kinderen die met Mama Mascha zijn opgegroeid en inmiddels vaak in de felgroene bedrijfskleding rondlopen. Daar ben ik supertrots op!
En die leuke foodtruck rijdt nog steeds. Duizenden kinderen hebben van ons les gehad over gezonde voeding, ook voor een groot deel met dank aan een aantal vaste partners zoals @defriesland en @GGDFryslan. Op het gebied van gezonde voeding op scholen is in die jaren veel veranderd in positieve zin. Er is veel meer aandacht voor gezonde scholen en er wordt door scholen graag ruimte gemaakt voor onze leuke lessen.

Stappen maken
Ook op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en leefstijl bij bedrijven zijn er grote stappen gemaakt.
Desondanks neemt het overgewicht in Nederland nog steeds fors toe. De komende jaren ga ik dus extra hard mijn best doen om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken over gezond, lekker en eenvoudig eten! Help je mee?
Heb jij een gekke, leuke, leerzame ervaring met Mama Mascha? Laat het me weten! Ben superbenieuwd naar jullie reacties!

Cookieverklaring

Wij bakken graag Cookies. Onze website maakt ook gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement.

Back to top