Kookstudio Mama Mascha

 

Op 18 oktober 2019 is onze gloednieuwe kookstudio geopend!

 

Dus voor een gezellig uitje met familie, vrienden of collega's kan je voortaan naar ons toe komen!

De recepten zijn natuurlijk van Mama Mascha volgens haar beproefde concept: lekker, gezond en niet te moeilijk! We koken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten.

Je kunt de kookstudio boeken met groepen van 10-30 personen. We zijn alle dagen open. We geven zowel ontbijt-, lunch-, tussendoortjes- en dinerworkshops. Als het maar lekker, gezond en makkelijk is! 

 

De gezonde kookworkshops worden gegeven door een kok en een voedingsdeskundige/diëtiste. Zo kun jij al je vragen aan ons kwijt en sla je 2 vliegen in één klap: meer kennis over eten en kooktechnieken! 

We koken op mooie BOSCH inductieplaten; dat is het koken van de toekomst. Kan je meteen even uitproberen of je inductie ook wat voor thuis vindt. 

 

De kookstudio is prachtig en heel gezellig ingericht met een mix van industrieel en antiek. Lekker hoog en ruim. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur. De kookstudio bevindt zich aan de Freark Damwei 4 in Leeuwarden. 

 

Voor een driegangendiner workshop rekenen wij 49,- euro p.p. inclusief drankjes, koffie en thee. 

De meeste workshops duren 2,5 - 3 uur inclusief eten. Maar vraag gerust een maatwerkofferte aan via http://www.foodtruckmamamascha.nl/contact

 

De kookstudio is ook heel geschikt om even rustig met je team te vergaderen of voor een creatieve sessie. Wij passen het eten er graag op aan.