Mama Mascha Fit Box

 

 

 

De menu's van woensdag 30 september:

Menu 1: Mexicaanse ovenwraps (vega)

Ontbijt: Kwark met Tasty Basics muesli en appel

Lunch: Paddenstoelensoep en tasty basics cracker met hummus

Diner: Mexicaanse ovenwraps

Tussendoortjes: noten, 70% pure chocola, druiven, Tasty Basics muesli reep

 

Menu 2: Ratatouille met gegrilde kip

Ontbijt: Havermoutpannenkoekjes met homemade halvajam

Lunch: Tom Ka soep (kokossoep met pittige groente)

Diner: Ratatouille met gegrilde kip

Tussendoortjes: Noten, 70% pure chocola, appel, Tasty Basics muesli reep

 

Bestel snel via: http://www.mamamascha.nl/webshop

 

Onze prachtige kookstudio wordt nauwelijks gebruikt als gevolg van Corona, maar we kunnen de studio natuurlijk heel goed zelf gebruiken en lekker en gezond voor jullie koken! 

Daarom hebben we de Mama Mascha Fit Box bedacht: Iedere week koken we lekkere, makkelijke en gezonde dagmenu's uit onze Personal Food Coach App en jij hoeft het alleen maar te bestellen en lekker op te eten. Onze menu's zijn gemaakt door een diëtiste en dus ben jij verzekerd van een gezonde en uitgebalanceerde box. Ideaal voor mensen die willen afslanken en enthousiaste sporters want de menu's bestaan uit weinig koolhydraten en veel eiwitten. En natuurlijk serveren we minimaal 350 gram groente per dag. Bij iedere box ontvang je de exacte voedingswaardes. Wij koken zo veel mogelijk biologisch en met de seizoenen en alle gerechten zijn milieuvriendelijk verpakt. 

 

Hoe werkt het?

1. Wij publiceren het menu op deze site en Social Media. Het menu bestaat uit een ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes voor 1 persoon. Je kunt kiezen uit 1700 of 2200 calorieën. 

2. Via de webshop kun je bestellen tot woensdagmorgen 9:00 uur. Let goed op dat je kiest voor de juiste aantal calorieën en de juiste box. De boxen dragen de naam van het bijbehorende diner. Zo kun je zien of je de goede hebt. 

3. Wij bezorgen iedere woensdagavond gratis in Leeuwarden tussen 18:00 en 21:00 uur. Laat het even weten als je niet thuis bent, dan bezorgen we bij de buren met en doen we een icepack in je box.  

4. Op donderdag en/of vrijdag ben jij lekker lazy en healthy! De maaltijden zijn houdbaar tot en met vrijdag. 

 

Je zit niet vast aan een abonnement, voorlopig draaien we gewoon lekker zo. Vrijheid, blijheid. We zien wel hoe het zich ontwikkelt. Natuurlijk hopen we dat het goed loopt en dat we de dagen kunnen uitbreiden. Doe jij mee? 

 

Wil je wel een abonnement? Stuur dan even een mail naar info@mamamascha.nl

 

Bestel snel op http://www.mamamascha.nl/webshop

 

 

De box is super vers en kan daardoor niet per post verstuurd worden. Maar niet getreurd. We hebben we een Mama Mascha's favourites box die wél verstuurd kan worden. Kijk snel in de webshop. 

 

http://mamamascha.nl/webshop