Mama Mascha Fit Box

 

 

NIEUW: DE MAMA MASCHA FIT BOX

 

Ook wij zijn op zoek gegaan naar alternatieven nu een groot deel van onze activiteiten stil ligt. Onze prachtige kookstudio wordt nauwelijks gebruikt, maar we kunnen de studio natuurlijk heel goed zelf gebruiken en lekker en gezond voor jullie koken. 

Daarom hebben we de Mama Mascha Fit Box bedacht: Iedere week koken we een lekker, makkeljk en gezond dagmenu uit de Personal Food Coach App en jij hoeft het alleen maar te bestellen en lekker op te eten. Onze menu's zijn gemaakt door een diëtiste en dus ben jij verzekerd van een gezonde en uitgebalanceerde box. Ideaal voor mensen die willen afslanken en enthousiaste sporters want de menu's bestaan uit weinig koolhydraten en veel eiwitten. En natuurlijk serveren we minimaal 350 gram groente per dag. Bij iedere box ontvang je uietraard de exacte voedingswaardes en het menu van volgende week. 

 

Hoe werkt het?

1. Wij publiceren het menu op deze site en Social Media. Het menu bestaat uit een ontbijt, lunch, diner en 2 tussendoortjes. Je kunt kiezen uit 1700 of 2200 calorieën. 

2. Via de webshop kun je bestellen. Kies het aantal personen dat je wilt bestellen en welke box je wilt hebben. Wij bezorgen iedere woensdagavond in Leeuwarden.  

3. Op donderdag ben jij lekker lazy en healthy! 

 

Je zit niet vast aan een abonnement, voorlopig draaien we gewoon lekker zo. Vrijheid, blijheid. We zien wel hoe het zich ontwikkelt. Natuurlijk hopen we dat het goed loopt en dat we de dagen kunnen uitbreiden. Doe jij mee? 

 

Het menu voor woensdag 8 juli is: 

Ontbijt: Smoothiebowl

Lunch: Courgette munt soep en salade met kip en avocado

Diner: Shakskuka 

Tussendoortjes; Fruit, nootjes en 70% pure chololade

 

Meer weten over shakshuka? Kijk dan op You Tube naar onze uitleg: https://www.youtube.com/watch?v=3p05AKutdH4&feature=youtu.be

 

De box is super vers en kan daardoor niet per post verstuurd worden. Maar niet getreurd. We hebben we een Mama Mascha's favourites box die wél verstuurd kan worden. Kijk snel in de webshop. 

 

http://mamamascha.nl/webshop