Klanten

 

Foodtruck Mama Mascha bestaat al weer 6 jaar en in die tijd hebben we een relatiebestand opgebouwd waar we heel trots op zijn. Hieronder vind je enkele qoutes van relaties: 

 

 

Anne van der Weerdt (student HR):

"De Personal Food Coach App  van Mama Mascha biedt ontzettend veel lekkere, gezonde en makkelijke recepten! Vol inspiratie en (naar mijn mening) ideaal voor studenten.

Wat ik zelf heel fijn vind is dat je totale voedingswaarde per dag zichtbaar is. En wanneer je niet zo’n zin hebt in een bepaald gerecht, kun je gewoon een andere uitkiezen!

De app is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Ook is er een directe chat functie met een voedingsdeskundige/diëtist, voor als je vragen hebt!

Ten slotte vind ik het ontzettend handig dat ik de ingrediënten direct aan mijn boodschappenlijstje kan toevoegen.

Een echte aanrader!"

 

 

Bram Nauta van PlusNauta (evenementen en communicatie):

"Bij Mascha weet je een aantal dingen zeker: het is goed, lekker, anders, gezond, verrassend en volstrekt helder qua afspraken. Voor ons zijn dergelijke partners óók 'arbeidsvitaminen'!"

 

Frits Poiesz van Poiesz Uitgevers:

"Eén van de specialismen van Poiesz Uitgevers is het uitgeven van gezonde kookboeken over onderwerpen als Parkinson, maagverkleining, nierziekten etc. Mascha verzorgt voor ons kookworkshops samen met mensen die aan deze ziekten lijden. De workshops helpen mensen vaak over een drempel heen. Mascha is door haar ontwapenende aanpak daar uitstekend geschikt voor!"

 

Titia Boomgaardt, directeur van de Willem Alexanderschool:

"Mascha heeft ons geweldig op weg geholpen om samen met kinderen en ouders bezig te zijn met gezonde voeding. Intussen zijn we 'gezonde school' en kunnen we zo nu en dan een beroep op Mascha doen om invulling te geven aan de gezonde leefstijl."

 

Mona Mijnheer van Empatec:

"Mascha heeft bij bij ons de kantine gezonder gemaakt volgens de principes van de Gezonde Kantine van het Voedingscenrum. Het was leuk om te zien hoe Mascha dit met onze werknemers (met een arbeidsbeperking) heeft opgepakt! Ze heeft gezorgd voor bewustwording en plezier in het maken van gezonde maaltijden, snacks, soep, smoothies en broodjes! Het werk van onze medewerkers is veelzijdiger geworden, ze hebben zich ontwikkeld en dat heeft geleid tot meer trots! En natuurlijk tevreden klanten!"

 

Finnie de Jong van Sport op Basisscholen:

"Sport op Basisscholen zorgt ervoor dat kinderen op een leuke manier kennis maken met gezonde voeding, voldoende beweging krijgen en leren om goede keuzes te maken. Met de voedingslessen van Mama Mascha wordt het verschil gemaakt. De kookworkshops maken indruk op de kinderen en daardoor ook indirect op de ouders en wordt er thuis ook bewuster met voeding omgegaan. Daarom is Mama Mascha meer dan een foodtruck op het schoolplein."