Arbeidsvitaminen, lekker & gezond aan het werk

 

Gezond kookboek - Arbeidsvitaminen

 

Ik heb een prachtig kookboek geschreven getiteld 'Arbeidsvitaminen, lekker & gezond aan het werk'.

Het was geweldig leuk om samen met uitgeverij Loopvis en het styling/fotografie duo 'Wij zijn Kees' een mooi boek te maken. De beste recepten van mijn gezonde kookworkshops en cateringgerechten staan in het boek en ik ben er nog elke dag blij mee. Bovendien is het inmiddels bekroond met een Gourmand Award!

 

Bestel het boek in onze webshop 

Arbeidsvitaminen bevat 164 pagina's vol met lekkere, gezonde recepten voor alle eetmomenten op je werkdag: soepen, salades, hartige taarten, broodjes, wraps en tosti's. Daarnaast zijn er 2 hoofdstukken met 'gezond' gebak en gezonde borrelhapjes. 

Zo kun je altijd lekker en gezond eten op je werk! Op onze pagina 'Gezond eten' vind je een aantal recepten uit Arbeidsvitaminen. 

 

'Arbeidsvitaminen, lekker & gezond aan het werk' is een mooi cadeau voor een jarige collega of in een cadeaupakket.

 

 

Blader op YouTube even lekker door 'Arbeidsvitaminen, lekker & gezond aan het werk':

https://youtu.be/mGeki0xapQQ

 

Een paar citaten uit recensies:

Live Green Magazine: 

"Ben jij nog iemand die een boterham meeneemt als lunch omdat je eenvoudig weg niet weet wat je anders in je boterhamtrommel moet stoppen? Dan is het boek Arbeidsvitaminen van uitgeverij Loopvis een aanrader. Schrijfster Mascha Perquin-Sarneel geeft je voldoende inspiratie voor een gezonde (meeneem)lunch."

"Het mooie van dit boek is dat het komt van Uitgeverij Loopvis; een kleine, creatieve uitgeverij die duurzaamheid in een hoog vaandel heeft staan. De boeken worden gedrukt bij één van de duurzaamste drukkers uit Nederland: Drukkerij Tienkamp uit Groningen. Dankzij de waterloos offset techniek, het gebruik van plantaardige inkten en – natuurlijk – FSC-gecertificeerd papier heeft de productie van de Loopvisboeken een zo laag mogelijke impact op het milieu. Nog mooier: aan weggooien doet de uitgeverij niet. Voor de gedrukte pagina’s die niet in de boeken terechtkomen verzinnen ze gewoon een andere bestemming. Bijvoorbeeld als inpakpapier als je een boek bij hen bestelt!" 

Lees de gehele recensie op: http://www.livegreenmagazine.nl/arbeidsvitaminen-mascha-gezonde-meeneemlunch/

 

Puur Gezond: 

"Mascha Perquin-Sarneel van Foodtruck Mama Mascha heeft goed begrepen dat hoe hip de lunchtrommels er tegenwoordig ook uitzien, de inhoud vaak PuurGezond te wensen over laat. En dat terwijl we juist op het werk een goede lunch kunnen gebruiken. Het boek “Arbeidsvitaminen” biedt heerlijke recepten voor op je werk. Van makreelsalade met druiven en radijsjes tot een ei-muffin met groente en van doperwt-dillesoep tot spinaziepannenkoeken. Bij het zien van de lunchtrommeltjes in het boek loopt het water in je mond. En voor trakteren of een aangeklede borrel op het werk heeft Mascha ook de nodige recepten. Allemaal heerlijke arbeidsvitaminen, die je natuurlijk ook kunt maken als je gewoon thuis luncht."

 

I Love Food& Wine:

"Het boekje is mooi uitgegeven. Fotografie is helder en praktisch. De gerechtjes zijn ‘clean’ gefotografeerd in leuke lunchtrommels, potjes of op vetvrij papier. Extra detail: de binnenzijde van de cover is mooi bedrukt met papier waarop lunchtrommels zijn afgebeeld. In datzelfde papier kreeg ik het kookboekje thuisgestuurd. Oog voor detail; dat hebben ze absoluut!

Kortom: een handzaam en inspirerend kookboekje met simpele gerechtjes voor iedereen die graag lekker en gezond wil lunchen. Dat kan thuis, maar ook op het werk of op school. Een aanrader!"

Lees de gehele recensie op:  http://ilovefoodwine.nl/recept/lekker-gezond-aan-werk/?platform=hootsuite