Foodtruck op je evenement?

Evenement of feestje?

 

Heb je een leuk, origineel idee, maar staat dat niet bij de andere doelgroepen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we denken graag met je mee! 

 

Organiseer je een evenement, feest of bruiloft en ben je op zoek naar originele catering of wat interactie op je evenement? Neem contact met ons op! We staan geregeld op evenementen en hebben leuke ideeën. Kijk voor voorbeelden van onze gerechten op http://www.foodtruckmamamascha.nl/gezond-eten

 

Leuke voorbeelden:

We werken regelmatig voor woningbouwcorporaties en bouwbedrijven om workshops inductiekoken te verzorgen voor bewoners. In het kader van het terugdringen van het gasverbruik worden veel woningen verbouwd zonder gasaansluiting in de keuken. Om bewonders kennis te laten maken met het koken op inductie verzorgen wij graag workshops of demonstraties. 

 

Veel bedrijven/organisaties organiseren tegenwoordig evenementen of congressen waarbij ze niet met één cateraar werken, maar een groepje foodtrucks uitnodigen om een gezonde lunch te serveren. Uiteraard doen wij dat ook graag! We kunnen tijdens de lunch ook een interactief element inbrengen zoals het bakken van je eigen eitje of het maken van je eigen smoothie. 

 

Bij interactie kun je bijvoorbeeld denken aan het maken van verse smoothies of groentepizza's.

 

We kunnen de workshops geven met of zonder de foodtruck. 

We werken zowel met kinderen als met volwassenen.

 

Er is helaas echter wel één beperking:

Wij werken niet voor eigen rekening en risico op festivals. Wij werken alleen op basis van vooraf besproken gage.